App laten maken

Website en iOS en Android apps voor The Health Challenge

The Health Challenge is er voor organisaties die medewerkers op een laagdrempelige manier willen activeren om vitaal te blijven. De challenges worden op maat gemaakt en deelnemers hebben de mogelijkheid om zelf activiteiten aan te dragen. Daardoor is de betrokkenheid van medewerkers groot.

Deelnemers gaan een bepaalde periode (bijvoorbeeld een maand) zoveel mogelijk gezondheidspunten sparen. Dit doen ze door activiteiten uit te voeren die in de app aangedragen worden.

In één agenda zetten wij diverse activiteiten klaar. Dit zijn activiteiten als: eet een stuk fruit, upload je stappen of maak een (digitale) teamfoto. Er is ook een keuze om live-activiteiten toe te voegen, zoals bootcamp en yoga. Daarnaast heeft de deelnemer de mogelijkheid om zelf activiteiten toe te voegen aan die agenda vanuit een van onze pijlers.

De challenge is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Gedurende de challenge is er een mogelijkheid om te chatten met een trainer in de app.

Uitdagingen & Oplossing

Maatwerk app laten maken
Korte time to market

We kregen de opdracht om de apps zodanig te ontwikkelen dat ze op basis van (gebruikers)ervaringen zo snel mogelijk (door)ontwikkeld kunnen worden. Om dit te bereiken, zijn de apps cross-platform gebouwd, wat betekent dat we in één programmeertaal de basis van de code kunnen onderhouden/doorontwikkelen en die kunnen we gebruiken voor zowel de iOS als Android versie van de app.

Maatwerk app laten maken
Gezonde Competitie

De Health Challenge is een strijd tussen medewerkers om samen met hun team punten te verdienen met het uitvoeren van gezonde activiteiten. De app moet daarom elementen bevatten die deelnemers stimuleren om activiteiten uit te voeren. Daarom zit er een ranking in de app waarmee de deelnemers hun eigen prestaties (punten) en die van de teams, real-time kunnen volgen. We hebben een chat functionaliteit in de app gebouwd waarmee deelnemers direct contact kunnen hebben met trainers en waarmee ze een groep chat kunnen aanmaken met hun teamleden. De teams strijden tegen elkaar punten en de leden stimuleren elkaar om punten te halen.

Maatwerk app laten maken
Actief

Enkele voorbeelden van activiteiten waarmee punten verdiend kunnen worden: • Stappen zetten. De stappen worden vanuit Apple Health of Google Fit gesynchroniseerd met de Health Challenge app • Op de fiets naar het werk. De fietsafstand wordt met behulp van GPS gemeten • Gezonde maaltijd maken. Bewijsfoto nemen en via de app naar de server sturen • Een bootcamp bijwonen (fysiek op locatie). De app scant een QR code op de locatie en de punten worden toegekend. Verdiende punten kunnen worden omgezet in cadeaus/kortingen op (gezonde) producten via de ingebouwde webshop.

Website, Beheeromgeving , Database en API’s

Naast de apps is ook een website ontwikkeld om informatie over The Health Challenge te tonen aan het publiek. 

Natuurlijk is er ook een website om de Challenges te beheren. Daarin kunnen de beheerders de duur van een challenge, de activiteitenplanning , de trainerchats, de rankings en het gebruikersbeheer  regelen.

Health App ontwikkelen
app laten maken

Laten we ook samenwerken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken hoe we ook jou kunnen helpen met het bereiken van je (digitale) doelen.

1
Volgende
2
Volgende
3
Volgende
4
Volgende
5
Volgende
6
Volgende
7
Volgende
8
Volgende
9
Last Page

Vertel ons iets over je idee

Vertel kort iets over je idee. Vertel bijvoorbeeld wat het doel van je app is en globaal iets over wat de app moet kunnen. *

Beschikbaarheid

Voor welke apparaten dient de App geschikt te zijn? *
En voor welke platformen dient jouw app geschikt te zijn? *

Vormgeving

Hoe ziet jouw app eruit? Volstaat een standaard design op basis van een template of heb je al een grafisch ontwerp laten maken en wil je dat we deze gebruiken. Of wil je liever door ons een uniek design op maat laten maken? *
Vul de vereiste velden in voor je verder gaat.

Gebruikers

Hoeveel mensen tegelijk gaan jouw app gebruiken? *
Hoe gaan jouw gebruikers inloggen? (meerdere antwoorden mogelijk) *
Hebben alle gebruikers in je app dezelfde rechten of is er sprake van verschillende gebruikersgroepen? *

Data- en gebruikersbeheer

Op welke manier worden de data (informatie) en de gebruikers in jouw app beheerd? (meerdere antwoorden mogelijk) *

Berichten

Hoe wil je dat de app gebruikers informeert? (meerdere antwoorden mogelijk) *

Omvang van de app

De omvang van de app is mede bepalend voor de prijs van de ontwikkeling. Hoeveel verschillende pagina's heeft jouw app? *

Situatie

Jouw situatie en de fase waarin de ontwikkeling van de app zit kunnen mede bepalend zijn voor de prijs van de app. Kies wat op jou van toepassing is (meerdere antwoorden mogelijk) *

We zijn er bijna...

Je bent nog één stap verwijderd van een persoonlijke prijsopgave voor jouw App! Vul je gegevens in ontvang volledig vrijblijvend een prijsopgave op basis van de door jou gemaakte keuzes in je mailbox.

Indicatie totale prijs: € 
0.00