app laten maken

Maatwerk ontwikkeling – Naadloze aansluiting op je eigen bedrijfsprocessen

Een App op maat laten ontwikkelen? Of gebruikmaken van een bestaande oplossing?  Beide hebben voor- en nadelen waarbij gebruikmaken van een bestaande oplossing voor een app op website voornamelijk qua snelheid en kosten voordelen met zich meebrengt. Daarentegen geeft het wel beperkingen, je zult je aan moeten passen aan de mogelijkheden die de standaard oplossing biedt.  

Vaak zien we dat onze klanten toch heel specifieke vraagstellingen en doelstellingen hebben. En dan geeft maatwerk ontwikkeling vrijwel onbeperkte mogelijkheden om de app naadloos te laten aansluiten op jouw wensen en bestaande bedrijfsprocessen. 

Maatwerk App ontwikkeling bij Appdsgn

Maatwerk app laten maken
Effectieve development Teams

Met meer dan 10 jaar ervaring in App development is er al veel voorbij gekomen, hebben we al veel mooie maatwerkprojecten mogen doen en kunnen we op basis van die ervaring snel het beste team samenstellen. het ideale team en aanpak verschilt per project en klant. Wij zorgen voor de meest effectieve invulling van het team en de aanpak.

Maatwerk app laten maken
Snelheid

Maatwerk betekent niet dat we het wiel opnieuw gaan uitvinden. Waar mogelijk zullen we door ons reeds eerder ontwikkelde code opnieuw gebruiken en aanpassen zodat het voor jou geschikt is. Wil je push berichten in je app? Geen probleem, dat hebben we natuurlijk al veel vaker gebruikt in apps. Wil je GPS gebruiken om routes te tracken? Ook dat hebben we vaker gedaan en grote kans dat we een deel van die bestaande code ook weer voor jou kunnen gebruiken.

Maatwerk app laten maken
Flexibiliteit

Flexibiliteit is een heel groot voordeel van Maatwerk ontwikkeling. De flexibiliteit om de app naadloos te laten aansluiten op je bestaande (bedrijfs)processen en systemen, de app te laten groeien en uit te bouwen met nieuwe functionaliteit (doorontwikkelen) en ook gedurende het ontwikkelproces bij te sturen indien nodig. Bij maatwerk ontwikkeling is het belangrijk dat jij als opdrachtgever ook betrokken bent bij het ontwikkelproces. Dat betekent zeker niet dat je er een dagelijks werk aan hebt , maar door het ontwikkeltraject in een aantal stukjes hakken waarbij we je aan het eind graag even mee laten kijken en om feedback vragen. Dit zodat we zeker weten dat we je wensen goed doorvoeren.

Vragen over wat maatwerk ontwikkeling voor jou kan betekenen?

Wil je weten wat maatwerk voor jou kan betekenen? Of heb je al een idee en wil je weten of maatwerk ontwikkeling past bij jouw idee en je bedrijf?  Neem dan contact met ons op.

app laten maken

Laten we ook samenwerken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bepreken hoe we ook jou kunnen helpen met het bereiken van je (digitale) doelen.

1
Volgende
2
Volgende
3
Volgende
4
Volgende
5
Volgende
6
Volgende
7
Volgende
8
Volgende
9
Last Page

Vertel ons iets over je idee

Vertel kort iets over je idee. Vertel bijvoorbeeld wat het doel van je app is en globaal iets over wat de app moet kunnen. *

Beschikbaarheid

Voor welke apparaten dient de App geschikt te zijn? *
En voor welke platformen dient jouw app geschikt te zijn? *

Vormgeving

Hoe ziet jouw app eruit? Volstaat een standaard design op basis van een template of heb je al een grafisch ontwerp laten maken en wil je dat we deze gebruiken. Of wil je liever door ons een uniek design op maat laten maken? *
Vul de vereiste velden in voor je verder gaat.

Gebruikers

Hoeveel mensen tegelijk gaan jouw app gebruiken? *
Hoe gaan jouw gebruikers inloggen? (meerdere antwoorden mogelijk) *
Hebben alle gebruikers in je app dezelfde rechten of is er sprake van verschillende gebruikersgroepen? *

Data- en gebruikersbeheer

Op welke manier worden de data (informatie) en de gebruikers in jouw app beheerd? (meerdere antwoorden mogelijk) *

Berichten

Hoe wil je dat de app gebruikers informeert? (meerdere antwoorden mogelijk) *

Omvang van de app

De omvang van de app is mede bepalend voor de prijs van de ontwikkeling. Hoeveel verschillende pagina's heeft jouw app? *

Situatie

Jouw situatie en de fase waarin de ontwikkeling van de app zit kunnen mede bepalend zijn voor de prijs van de app. Kies wat op jou van toepassing is (meerdere antwoorden mogelijk) *

We zijn er bijna...

Je bent nog één stap verwijderd van een persoonlijke prijsopgave voor jouw App! Vul je gegevens in ontvang volledig vrijblijvend een prijsopgave op basis van de door jou gemaakte keuzes in je mailbox.

Indicatie totale prijs: € 
0.00