app laten maken

Waarom een App laten maken voor iOS

Meer dan 60% van het internetverkeer komt via een mobiel apparaat en dit aandeel blijft maar groeien. Of je nu een stand-alone app wilt laten maken of een aanvulling op je bestaande digitale aanwezigheid, je bent bij ons aan het juiste adres. Appdsgn bouwt unieke apps voor zowel iOS als Android.

Maatwerk app laten maken
Doelgroep iOS gebruikers

iOS is het besturingssysteem van Apple voor smartphones en tablets. iOS heeft een marktaandeel van 25% en dat aandeel groeit nog steeds. Daarmee is iOS geen marktleider maar wel een heel interessante doelgroep voor App ontwikkeling. Het is namelijk bekend dat Apple gebruikers veel meer apps downloaden en gemiddeld 4x zoveel uitgeven als een Android gebruiker. Zowel voor een betaalde app als voor een gratis app die dient als aanvulling op je digitale aanwezigheid is dit dus een zeer interessante groep gebruikers.

Maatwerk app laten maken
Transparantie & Duidelijkheid

Wij brengen transparantie & duidelijkheid in een digitale wereld van mogelijkheden! In een woud van technieken en mogelijkheden proberen we in begrijpelijke taal altijd het doel van de app voorop te blijven stellen. Welk probleem moet de app oplossen? Stap voor stap, van eerste idee tot live gang, helpen we je bij het realiseren van de ideale app voor jouw doelstelling.

Maatwerk app laten maken
Native & Cross-Platform

Native app ontwikkeling levert apps met hoge prestaties, maar het kan kostbaar zijn om te bouwen. Als je (nog) een beperkt budget hebt om mee te werken, is cross-platform ontwikkeling de ideale keuze. Je bespaart tot wel 50% op de ontwikkeling- en onderhoudskosten omdat er slechts één codebase wordt gemaakt voor een app die zowel op Android als op iOS werkt. Dit kan omdat de codebase aan het einde van de ontwikkelingsfase wordt omgezet naar leesbare code voor het Android besturingsysteem en leesbare code voor het Apple (iOS) besturingssysteem. Ook als het gaat om ontwikkelingstijd is cross-platform ontwikkeling zeker het overwegen waard.

Maatwerk app laten maken
Support & Onderhoud

De Android en iOS besturingssystemen worden regelmatig geüpdatet met nieuwe versies voor beveiliging, design of functionaliteit. Om er zeker van te zijn dat je app ook na deze updates goed blijft werken is het soms nodig om de app te laten checken en eventueel aan te laten passen voor deze besturingssystemen. Ook kan het zijn dat de stores ( Appstore en Google Play) waar de apps te downloaden zijn, wijzigingen aanbrengen in de richtlijnen voor plaatsing in de stores. Ook daarbij zijn we je natuurlijk graag van dienst.

Wij zijn er klaar voor om ook voor jou en je klanten de ideale app te maken. 

Met onze jarenlange ervaring,  flexibiliteit en kennis op het gebied van design en ontwikkeling helpen wij je graag met het ontwikkelen van de ideale website voor jou en je klanten. Kwaliteit, design, betaalbaarheid en gebruiksgemak gaan bij ons altijd hand in hand.

app laten maken

Laten we ook samenwerken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bepreken hoe we ook jou kunnen helpen met het bereiken van je (digitale) doelen.

1
Volgende
2
Volgende
3
Volgende
4
Volgende
5
Volgende
6
Volgende
7
Volgende
8
Volgende
9
Last Page

Vertel ons iets over je idee

Vertel kort iets over je idee. Vertel bijvoorbeeld wat het doel van je app is en globaal iets over wat de app moet kunnen. *

Beschikbaarheid

Voor welke apparaten dient de App geschikt te zijn? *
En voor welke platformen dient jouw app geschikt te zijn? *

Vormgeving

Hoe ziet jouw app eruit? Volstaat een standaard design op basis van een template of heb je al een grafisch ontwerp laten maken en wil je dat we deze gebruiken. Of wil je liever door ons een uniek design op maat laten maken? *
Vul de vereiste velden in voor je verder gaat.

Gebruikers

Hoeveel mensen tegelijk gaan jouw app gebruiken? *
Hoe gaan jouw gebruikers inloggen? (meerdere antwoorden mogelijk) *
Hebben alle gebruikers in je app dezelfde rechten of is er sprake van verschillende gebruikersgroepen? *

Data- en gebruikersbeheer

Op welke manier worden de data (informatie) en de gebruikers in jouw app beheerd? (meerdere antwoorden mogelijk) *

Berichten

Hoe wil je dat de app gebruikers informeert? (meerdere antwoorden mogelijk) *

Omvang van de app

De omvang van de app is mede bepalend voor de prijs van de ontwikkeling. Hoeveel verschillende pagina's heeft jouw app? *

Situatie

Jouw situatie en de fase waarin de ontwikkeling van de app zit kunnen mede bepalend zijn voor de prijs van de app. Kies wat op jou van toepassing is (meerdere antwoorden mogelijk) *

We zijn er bijna...

Je bent nog één stap verwijderd van een persoonlijke prijsopgave voor jouw App! Vul je gegevens in ontvang volledig vrijblijvend een prijsopgave op basis van de door jou gemaakte keuzes in je mailbox.

Indicatie totale prijs: € 
0.00