app laten maken twente

Website en huisstijl voor Kattenhotel Twente

Kattenhotel Twente is een nieuwe naam voor een een reeds 15 jaar bestaand dierenpension dat zich  richt op kwalitatief hoogwaardige opvang van Katten in de regio Twente.  Na 15 jaar vond de eigenaresse het tijd worden om de huisstijl in een fris nieuw jasje te steken en de naam aan te passen.  

 

Uitdagingen & Oplossing

Maatwerk app laten maken
Herkenbaarheid

De nieuwe naam moest herkenbaar zijn en goed weergeven waar het bedrijf voor staat. Het grootste deel van de vaste klanten waar opvang voor wordt verzorgd is afkomstig uit de regio Twente en het pand is dan ook gevestigd midden in de regio.  Het pension richt zich uitsluitend op de opvang van katten, op een manier waarbij kwaliteit boven kwantiteit gaat en alle gasten en hun baasjes bij naam worden gekend en genoemd. Opvang op het niveau van van een hotel.  Het idee om de nieuwe naam 'Kattenhotel Twente' te gaan gebruiken was dus al snel geboren.

Maatwerk app laten maken
Fris en modern

De website moest modern aanvoelen met frisse en lichte kleuren , gelijk aan de inrichting van het hotel. We hebben een nieuw logo ontworpen en een responsive website gebouwd die daarmee op ieder apparaat optimaal weergegeven wordt. Zowel op mobiel als op tablets en desktops.

Maatwerk app laten maken
Reserveringen.

Omdat de eigenaresse liever haar tijd in de verzorging van haar gasten steekt dan in tijd achter de computer om boekingen en agenda te beheren hebben we de website zo ingericht dat iedere klant de gegevens compleet ingevuld aanlevert via de website. Er is onderscheid gemaakt tussen nieuwe en bestaande klanten om niet onnodig om gegevens te vragen.

Facturen , agenda en klantenbestand. 

Naast de website , zijn ook de facturen,  brochures, agenda en klantenbestanden aangepast aan de nieuwe naam en huisstijl. 

Webdesign
app laten maken

Laten we ook samenwerken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bepreken hoe we ook jou kunnen helpen met het bereiken van je (digitale) doelen.

1
Volgende
2
Volgende
3
Volgende
4
Volgende
5
Volgende
6
Volgende
7
Volgende
8
Volgende
9
Last Page

Vertel ons iets over je idee

Vertel kort iets over je idee. Vertel bijvoorbeeld wat het doel van je app is en globaal iets over wat de app moet kunnen. *

Beschikbaarheid

Voor welke apparaten dient de App geschikt te zijn? *
En voor welke platformen dient jouw app geschikt te zijn? *

Vormgeving

Hoe ziet jouw app eruit? Volstaat een standaard design op basis van een template of heb je al een grafisch ontwerp laten maken en wil je dat we deze gebruiken. Of wil je liever door ons een uniek design op maat laten maken? *
Vul de vereiste velden in voor je verder gaat.

Gebruikers

Hoeveel mensen tegelijk gaan jouw app gebruiken? *
Hoe gaan jouw gebruikers inloggen? (meerdere antwoorden mogelijk) *
Hebben alle gebruikers in je app dezelfde rechten of is er sprake van verschillende gebruikersgroepen? *

Data- en gebruikersbeheer

Op welke manier worden de data (informatie) en de gebruikers in jouw app beheerd? (meerdere antwoorden mogelijk) *

Berichten

Hoe wil je dat de app gebruikers informeert? (meerdere antwoorden mogelijk) *

Omvang van de app

De omvang van de app is mede bepalend voor de prijs van de ontwikkeling. Hoeveel verschillende pagina's heeft jouw app? *

Situatie

Jouw situatie en de fase waarin de ontwikkeling van de app zit kunnen mede bepalend zijn voor de prijs van de app. Kies wat op jou van toepassing is (meerdere antwoorden mogelijk) *

We zijn er bijna...

Je bent nog één stap verwijderd van een persoonlijke prijsopgave voor jouw App! Vul je gegevens in ontvang volledig vrijblijvend een prijsopgave op basis van de door jou gemaakte keuzes in je mailbox.

Indicatie totale prijs: € 
0.00