Android app laten maken

Waarom een Android app laten maken?

Meer dan 60% van het internetverkeer komt via een mobiel apparaat en dit aandeel blijft maar groeien. Of je nu een stand-alone app wilt laten maken of een aanvulling op je bestaande digitale aanwezigheid, je bent bij ons aan het juiste adres. Appdsgn ontwikkelt unieke apps voor zowel iOS als Android.

Maatwerk app laten maken
Android Marktleider

Android is een besturingsysteem dat op ca 70% van de smartphones in de wereld is geïnstalleerd en daarmee dus onbetwist marktleider. Het feit dat er wereldwijd zoveel Android-gebruikers zijn, maakt het bouwen van een Android versie van je app vrijwel in alle gevallen een must. Wij zijn gespecialiseerd in professionele Android app ontwikkeling, voor bedrijven variërend van fitness tot techniek , entertainment of onderwijs.

Maatwerk app laten maken
Transparantie & duidelijkheid

Wij brengen transparantie & duidelijkheid in een digitale wereld van mogelijkheden! In een woud van technieken en mogelijkheden proberen we in begrijpelijke taal altijd het doel van de app voorop te blijven stellen. Welk probleem moet de app oplossen? Stap voor stap, van eerste idee tot live gang, helpen we je met een succesvolle Android app laten maken voor jouw doelstelling.

Maatwerk app laten maken
Native & Cross-platform

Native app ontwikkeling levert apps met hoge prestaties, maar het kan kostbaar zijn om te bouwen. Als je (nog) een beperkt budget hebt om mee te werken, is cross-platform ontwikkeling de ideale keuze. Je bespaart tot wel 50% op de ontwikkeling- en onderhoudskosten omdat er slechts één codebase wordt gemaakt voor een app die zowel op Android als op iOS werkt. Dit kan omdat de codebase aan het einde van de ontwikkelingsfase wordt omgezet naar leesbare code voor het Android besturingsysteem en leesbare code voor het Apple (iOS) besturingssysteem.

Maatwerk app laten maken
Support & Onderhoud

De Android en iOS besturingssystemen worden regelmatig geüpdatet met nieuwe versies voor beveiliging, design of functionaliteit. Om er zeker van te zijn dat je app ook na deze updates goed blijft werken is het soms nodig om de app te laten checken en eventueel aan te laten passen voor deze besturingssystemen. Ook kan het zijn dat de stores ( Appstore en Google Play) waar de apps te downloaden zijn, wijzigingen aanbrengen in de richtlijnen voor plaatsing in de stores. Ook daarbij zijn we je natuurlijk graag van dienst.

Wij zijn er klaar voor om je te helpen met een Succesvolle Android app laten maken

Met onze jarenlange ervaring,  flexibiliteit en kennis op het gebied van design en ontwikkeling helpen wij je graag met een Android app laten maken. Kwaliteit, design, betaalbaarheid en gebruiksgemak gaan bij ons altijd hand in hand.

Veelgestelde vragen over een Android app laten maken

Het ontwikkelen van een Android app kan variëren in tijd, afhankelijk van de omvang en complexiteit van de app. Eenvoudige apps kunnen binnen enkele weken worden ontwikkeld, terwijl meer complexe apps enkele maanden kunnen duren.

De kosten voor het laten maken van een Android app variëren afhankelijk van de complexiteit en omvang van de app. Een eenvoudige app kan worden ontwikkeld voor enkele duizenden euro’s, terwijl een complexe app veel meer kan kosten. Het is belangrijk om samen te werken met een ontwikkelaar die een duidelijke offerte kan opstellen op basis van jouw specifieke wensen en vereisten.

Nee, je hebt geen technische kennis nodig om een Android app te laten maken. Het is echter wel belangrijk om samen te werken met een ontwikkelaar die beschikt over de nodige technische kennis en ervaring om de app op een professionele en functionele manier te ontwikkelen.

Ja, je kunt je app altijd updaten nadat deze is gelanceerd. Het is belangrijk om regelmatig updates uit te voeren om ervoor te zorgen dat de app veilig en stabiel blijft en nieuwe functies en verbeteringen toe te voegen om gebruikers te blijven boeien.

Er zijn verschillende strategieën die je kunt gebruiken om je app op te laten vallen in de Google Play Store, zoals het optimaliseren van de app voor zoekwoorden, het verzamelen van positieve beoordelingen en het creëren van een opvallende app-icoon en beschrijving, ook de screenshots van je app in de store zijn enorm belangrijk.  Het optimaliseren van Deze SEO voor apps wordt ASO (App Store Optimization) genoemd.

Ja, het is mogelijk om je Android app te laten vertalen naar andere talen. Werk samen met een ontwikkelaar die ervaring heeft met het vertalen van apps naar verschillende talen. Appdsgn heeft deze ervaring met meerder door ons ontwikkelde apps.

Of je hosting nodig hebt voor je app hangt af van de soort app die je laat maken. Een Android Web app laten maken vereist bijvoorbeeld hosting maar een native Android app met enkel statische content hoeft niet gehost te worden. De app komt op de servers van Google  (Play store) te staan en de gebruiker download de app vanuit die store naar de telefoon.  Appdsgn kan uiteraard  hosting- en onderhoudsdiensten aanbieden wanneer dit nodig is voor de app. Hierover zullen we je in het voortraject adviseren en afspraken over maken. 

a, het is mogelijk om je Android app te laten integreren met je bestaande bedrijfssystemen, zoals CRM en ERP. Naast integratie met je eigen systemen is het ook mogelijk je Android app te laten integreren met andere systemen en platforms, zoals social media, e-commerce en betalingsgateways.

Ja, het is mogelijk om je app te laten ontwikkelen voor zowel Android als iOS.  Appdsgn heeft veel ervaring met het ontwikkelen van cross-platform apps.

app laten maken

Laten we ook samenwerken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bepreken hoe we ook jou kunnen helpen met het bereiken van je (digitale) doelen.

1
Volgende
2
Volgende
3
Volgende
4
Volgende
5
Volgende
6
Volgende
7
Volgende
8
Volgende
9
Last Page

Vertel ons iets over je idee

Vertel kort iets over je idee. Vertel bijvoorbeeld wat het doel van je app is en globaal iets over wat de app moet kunnen. *

Beschikbaarheid

Voor welke apparaten dient de App geschikt te zijn? *
En voor welke platformen dient jouw app geschikt te zijn? *

Vormgeving

Hoe ziet jouw app eruit? Volstaat een standaard design op basis van een template of heb je al een grafisch ontwerp laten maken en wil je dat we deze gebruiken. Of wil je liever door ons een uniek design op maat laten maken? *
Vul de vereiste velden in voor je verder gaat.

Gebruikers

Hoeveel mensen tegelijk gaan jouw app gebruiken? *
Hoe gaan jouw gebruikers inloggen? (meerdere antwoorden mogelijk) *
Hebben alle gebruikers in je app dezelfde rechten of is er sprake van verschillende gebruikersgroepen? *

Data- en gebruikersbeheer

Op welke manier worden de data (informatie) en de gebruikers in jouw app beheerd? (meerdere antwoorden mogelijk) *

Berichten

Hoe wil je dat de app gebruikers informeert? (meerdere antwoorden mogelijk) *

Omvang van de app

De omvang van de app is mede bepalend voor de prijs van de ontwikkeling. Hoeveel verschillende pagina's heeft jouw app? *

Situatie

Jouw situatie en de fase waarin de ontwikkeling van de app zit kunnen mede bepalend zijn voor de prijs van de app. Kies wat op jou van toepassing is (meerdere antwoorden mogelijk) *

We zijn er bijna...

Je bent nog één stap verwijderd van een persoonlijke prijsopgave voor jouw App! Vul je gegevens in ontvang volledig vrijblijvend een prijsopgave op basis van de door jou gemaakte keuzes in je mailbox.

Indicatie totale prijs: € 
0.00