App laten maken

Website en App ontwikkeling voor Inspect App 

Met de inspect app vul je razendsnel formulieren in, compleet met fotorapportage voor je inspecties.  Klaar met invullen en foto’s maken? Zet een digitale handtekening en vestuur het complete formulier met één druk op de knop.

Je treft vier verschillende inspectieformulieren aan in de app. Zo is er een formulier voor medewerkers van schoonmaakbedrijven, een formulier voor monteurs, een formulier voor technisch beheerders en een formulier voor huurders.

Uitdagingen & Oplossing

Maatwerk app laten maken
Korte time to market

We kregen de opdracht om de apps zodanig te ontwikkelen dat ze op basis van (gebruikers)ervaringen zo snel mogelijk (door)ontwikkeld kunnen worden. Om dit te bereiken, zijn de apps cross-platform gebouwd, wat betekent dat we in één programmeertaal de basis van de code kunnen onderhouden/doorontwikkelen en die kunnen we gebruiken voor zowel de iOS als Android versie van de app.

Maatwerk app laten maken
Eenvoudig in Gebruik

De App moest eenvoudig in gebruik zijn en de mogelijkheid bieden om snel een digitale inspectie te kunnen invoeren en versturen. We hebben technieken zoals locatie/GPS , systeem tijd en datum , camera van het device en digitaal ondertekenen geïmplementeerd om dit te bewerkstelligen.

Maatwerk app laten maken
Flexibel

De app moest op eenvoudige wijze inzetbaar zijn voor verschillende bedrijven in de schoonmaak, onderhoud en verhuurders branche. Daarom hebben we de app voor gebruikers gratis gemaakt, zij kunnen de app downloaden uit de stores en het bedrijf waarvoor zij werkzaam zijn kan de licenties aanschaffen. In de beheeromgeving kunnen eenvoudig de bedrijven en licenties beheerd worden. Elk bedrijf dat licenties koopt krijgt een eigen login om medewerkers toegang te geven en rapportages te bekijken.

Website, Beheeromgeving , Database en API’s

Naast de apps is ook een website ontwikkeld om informatie over Inspect App te tonen aan het publiek. 

Daarnaast is er een omgeving waarin licenties voor gebruik van de app en toegang voor gebruikers zoals schoonmaakbedrijven, verhuurders en technisch beheerders, geregeld en beheerd wordt.  

App laten maken voor formulieren
app laten maken

Laten we ook samenwerken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bepreken hoe we ook jou kunnen helpen met het bereiken van je (digitale) doelen.

1
Volgende
2
Volgende
3
Volgende
4
Volgende
5
Volgende
6
Volgende
7
Volgende
8
Volgende
9
Last Page

Vertel ons iets over je idee

Vertel kort iets over je idee. Vertel bijvoorbeeld wat het doel van je app is en globaal iets over wat de app moet kunnen. *

Beschikbaarheid

Voor welke apparaten dient de App geschikt te zijn? *
En voor welke platformen dient jouw app geschikt te zijn? *

Vormgeving

Hoe ziet jouw app eruit? Volstaat een standaard design op basis van een template of heb je al een grafisch ontwerp laten maken en wil je dat we deze gebruiken. Of wil je liever door ons een uniek design op maat laten maken? *
Vul de vereiste velden in voor je verder gaat.

Gebruikers

Hoeveel mensen tegelijk gaan jouw app gebruiken? *
Hoe gaan jouw gebruikers inloggen? (meerdere antwoorden mogelijk) *
Hebben alle gebruikers in je app dezelfde rechten of is er sprake van verschillende gebruikersgroepen? *

Data- en gebruikersbeheer

Op welke manier worden de data (informatie) en de gebruikers in jouw app beheerd? (meerdere antwoorden mogelijk) *

Berichten

Hoe wil je dat de app gebruikers informeert? (meerdere antwoorden mogelijk) *

Omvang van de app

De omvang van de app is mede bepalend voor de prijs van de ontwikkeling. Hoeveel verschillende pagina's heeft jouw app? *

Situatie

Jouw situatie en de fase waarin de ontwikkeling van de app zit kunnen mede bepalend zijn voor de prijs van de app. Kies wat op jou van toepassing is (meerdere antwoorden mogelijk) *

We zijn er bijna...

Je bent nog één stap verwijderd van een persoonlijke prijsopgave voor jouw App! Vul je gegevens in ontvang volledig vrijblijvend een prijsopgave op basis van de door jou gemaakte keuzes in je mailbox.

Indicatie totale prijs: € 
0.00