app laten maken

Een geweldige eerste indruk

Je wilt natuurlijk een geweldige eerste indruk maken op je klanten. Dat begint met een huisstijl waarin logo, kleurgebruik en lettertypen zijn vastgelegd.  Als je net gaat starten met je bedrijf of app idee en nog geen huisstijl hebt kunnen we je daar natuurlijk bij helpen. Ook als je graag een fris nieuw logo of visitekaartje wilt of een compleet redesign van je huisstijl, zijn we je daarbij graag van dienst.  

Onze diensten op gebied van grafisch design:

Maatwerk app laten maken
Huisstijl

Een huisstijl is de visuele uitstraling van je bedrijf, met het logo als uitgangspunt. Het zorgt voor de herkenbaarheid en een juiste associatie met je bedrijf. Een huisstijl bestaat uit consequent toegepaste kleuren, lettertypen , vormen en stijlelementen.

Maatwerk app laten maken
Logo Design

Je logo is niet hetzelfde als je merk, maar het wordt wel het gezicht van je merk. Het staat op je website, je producten, je marketingmateriaal, briefpapier, en op alle andere plaatsen waar mensen met je merk te maken krijgen.

Maatwerk app laten maken
Website & UI/UX Design

Een goede website of applicatie zorgt voor gebruikersinteractie en bettrokkenheid. Door onze methodiek zijn we in staat om een strategie en visuele stijl te creëren die uniek is en aansluit bij je gebruikers.

We staan voor je klaar. 

Wij helpen onze klanten een website of app te maken die er uit springt in deze tijd waarin online rumoer en afleiding zo groot is. Dat doen we door app en web ervaringen te creëren die mensen tot actie aanzetten. We ontdekken wat je missie is en helpen je het verhaal van jouw merk te vertellen door strategie en creativiteit. Grafisch design speelt daar een belangrijke rol in. 

app laten maken

Laten we ook samenwerken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bepreken hoe we ook jou kunnen helpen met het bereiken van je (digitale) doelen.

1
Volgende
2
Volgende
3
Volgende
4
Volgende
5
Volgende
6
Volgende
7
Volgende
8
Volgende
9
Last Page

Vertel ons iets over je idee

Vertel kort iets over je idee. Vertel bijvoorbeeld wat het doel van je app is en globaal iets over wat de app moet kunnen. *

Beschikbaarheid

Voor welke apparaten dient de App geschikt te zijn? *
En voor welke platformen dient jouw app geschikt te zijn? *

Vormgeving

Hoe ziet jouw app eruit? Volstaat een standaard design op basis van een template of heb je al een grafisch ontwerp laten maken en wil je dat we deze gebruiken. Of wil je liever door ons een uniek design op maat laten maken? *
Vul de vereiste velden in voor je verder gaat.

Gebruikers

Hoeveel mensen tegelijk gaan jouw app gebruiken? *
Hoe gaan jouw gebruikers inloggen? (meerdere antwoorden mogelijk) *
Hebben alle gebruikers in je app dezelfde rechten of is er sprake van verschillende gebruikersgroepen? *

Data- en gebruikersbeheer

Op welke manier worden de data (informatie) en de gebruikers in jouw app beheerd? (meerdere antwoorden mogelijk) *

Berichten

Hoe wil je dat de app gebruikers informeert? (meerdere antwoorden mogelijk) *

Omvang van de app

De omvang van de app is mede bepalend voor de prijs van de ontwikkeling. Hoeveel verschillende pagina's heeft jouw app? *

Situatie

Jouw situatie en de fase waarin de ontwikkeling van de app zit kunnen mede bepalend zijn voor de prijs van de app. Kies wat op jou van toepassing is (meerdere antwoorden mogelijk) *

We zijn er bijna...

Je bent nog één stap verwijderd van een persoonlijke prijsopgave voor jouw App! Vul je gegevens in ontvang volledig vrijblijvend een prijsopgave op basis van de door jou gemaakte keuzes in je mailbox.

Indicatie totale prijs: € 
0.00