maatwerk app laten maken

Een maatwerk app laten maken om bedrijfsprocessen te automatiseren. 

Hoe komt het dat je nog steeds met je team in een vergaderzaal belandt om uit te zoeken hoe dingen beter kunnen? Waar komen de ideeën vandaan? Wie heeft de tijd om ze allemaal op papier te zetten? Wat als we sommige van onze workflows en processen zouden kunnen automatiseren, zodat ze gebeuren zonder dat iemand erover hoeft na te denken? In dit artikel bekijken we hoe apps op maat je bedrijf efficiënter en winstgevender kunnen maken.

Stop met het besteden van te veel tijd aan zaken die niet je kerncompetentie zijn.

De wereld verandert snel. We zien een verschuiving van traditionele desktopsoftware naar cloud-gebaseerde toepassingen, en dit betekent dat de tools die je nodig hebt om je bedrijf te runnen ook steeds eenvoudiger in de vorm van een intuïtieve mobiele app kunt laten maken.

Maar waarom zou je afstappen van desktopsoftware? Wat betekent het voor je bedrijf op de lange termijn?

Als we nadenken over onze kerncompetentie, zien we dat er allerlei dingen zijn die niet onze kerncompetentie zijn, zoals het beheren van gegevensinvoer of het berekenen van verkoopcijfers. Deze taken kunnen ons gemakkelijk afleiden van de groei van ons bedrijf en nemen kostbare tijd in beslag die we aan andere dingen zouden kunnen besteden.

Een op maat gemaakte app kan processen in je bedrijf stroomlijnen

Je gebruikt waarschijnlijk een heleboel verschillende tools en software in je bedrijf. Misschien heb je spreadsheets, documenten of zelfs extra apps voor elke afdeling in het bedrijf. Na verloop van tijd kan dit erg rommelig en ingewikkeld worden om te beheren. Aangepaste apps helpen processen te stroomlijnen door zich te ontdoen van een reeks spreadsheets en andere documenten die het systeem alleen maar rommelig maken. Ook worden werknemers, apparaten en software efficiënt met elkaar verbonden, zodat ze naadloos kunnen samenwerken en alles toch veilig blijft.

Weg met een reeks spreadsheets en bijkomende documenten die het systeem alleen maar rommelig maken.

De eerste stap is het wegwerken van de reeks spreadsheets en aanvullende documenten die het systeem alleen maar onoverzichtelijk maken. Spreadsheets zijn niet efficiënt, omdat er geen eenvoudige manier is om alle wijzigingen in bij te houden. Ze zijn voor eindgebruikers ook een stuk onveiliger en gebruiksonvriendelijker dan een maatwerk app. Het laatste wat je wilt is dat je gegevens verspreid zijn over verschillende programma’s, waardoor het moeilijk of onmogelijk wordt om ze te analyseren of te integreren met andere systemen.

Hier komen maatwerk apps in beeld: ze stellen je in staat een veilig systeem te bouwen dat vanaf dag één gebruiksvriendelijk en schaalbaar is!

Een van de grootste voordelen van een op maatwerk app is dat hij kan worden afgestemd op jouw specifieke behoeften. Je kunt het gebruiken om een geïntegreerd systeem te creëren waarin al je gegevens op één plaats worden opgeslagen, zodat je gemakkelijk wijzigingen kunt bijhouden en later analyseren.  Een maatwerk app laten maken zorgt ervoor dat je de bedrijfsprocessen niet aan hoeft te passen op de beschikbare tools,  maar dat de tools ( de app) volledig aangepast wordt aan jouw bedrijfsprocessen.  

Verbeter de communicatie binnen de teams en tussen de afdelingen.

Communicatie is cruciaal voor zakelijk succes. Een app laten maken kan helpen de communicatie te verbeteren door werknemers en klanten een manier te bieden om rechtstreeks met elkaar te communiceren, maar ook met leveranciers en andere externe groepen.

Maatwerk apps zijn ook ontworpen om interne communicatie tussen teams en afdelingen te vergemakkelijken. Met een app kun je gemakkelijk informatie delen, samen evenementen plannen en ervoor zorgen dat iedereen in je team altijd toegang heeft tot dezelfde belangrijke informatie.

Weg met een lomp en gedateerd intranet waar je nauwelijks doorheen kunt navigeren.

Als je huidige intranet in de jaren 90/00 is blijven hangen en onhandig in gebruik is, is het tijd voor een nieuw intranet. Waarom dan niet alles op alles zetten en iets maken dat het leven van iedereen makkelijker maakt? Met een maatwerk app kun je:

  • Een einde maken aan de constante, eindeloze zoektocht door bestanden op een server alleen maar om te vinden wat je nodig hebt.
  • De frustratie over verouderde tools en software wegnemen.
  • Een intranet hebben dat werkt voor elk apparaat of platform (denk aan desktop computer, laptop, tablet of smartphone).

En krijg een beter inzicht in wat je werknemers nodig hebben van het intranet, zodat je het gaandeweg kunt verbeteren.

De voordelen en mogelijkheden van een maatwerk intranet-app zijn eindeloos. En dit zal alleen maar beter worden naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen en meer mensen gewend raken aan het gebruik van apps op hun smartphones of tablets.

 

Wat kan een maatwerk app doen voor jouw bedrijf?

Er zijn veel redenen waarom je zou kunnen overwegen een app op maat te laten maken. Als je bedrijf op zoek is naar manieren om de efficiëntie, communicatie en samenwerking te verbeteren, dan is het waarschijnlijk dat een maatwerk app laten maken daarbij kan helpen. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe een eigen op maat ontwikkelde app je bedrijf kan verbeteren:

  • Verbetering van de efficiëntie – Met behulp van een maatwerk app laten maken kun je processen stroomlijnen en de hoeveelheid tijd die aan die processen wordt besteed verminderen. Het kan ook fouten bij het invoeren van gegevens helpen elimineren doordat gebruikers informatie direct in het systeem kunnen invoeren in plaats van handmatig gegevens in meerdere systemen (zoals Excel) te moeten invoeren.
  • Betere communicatie – Een goed ontworpen interface met eenvoudige navigatie zorgt ervoor dat iedereen die toegang nodig heeft deze snel ontvangt, vanaf elk apparaat en op elk moment. Van daaruit kunnen medewerkers alle relevante informatie over een komende vergadering of evenement, een proces of zelfs KPI’s bekijken zonder overal apart te moeten inloggen.  Door het creëren van verschillende gebruikersgroepen met specifieke toegangsrechten kunnen we ervoor zorgen dat iedereen alleen toegang krijg tot die informatie welke is toegestaan en nodig is voor de uitoefening de functie van de medewerker.

Hoe weet ik of het automatiseren van bedrijfsprocessen voor mijn bedrijf interessant is?

Het automatiseren van bedrijfsprocessen is voor vrijwel ieder bedrijf interessant. De vraag is alleen op welke wijze en hoever moet de automatisering doorgevoerd worden.  Dat is voor ieder bedrijf verschillend.

Om te kunnen starten met het beantwoorden van deze vraag zul je eerst je bestaande bedrijfsprocessen in kaart moeten brengen en tegen het licht moeten houden.  Start met één proces en schrijf dat helemaal uit, hou rekening met bestaande systemen, mensen en kosten en beschrijf ook de gewenste werkwijze. Pas op dat je de oude processen niet te veel nabouwt in de beschrijving van de gewenste werkwijze. Ga juist op zoek naar de verbeteringen die je zou willen aanbrengen, daar is automatisering voor bedoeld.  Herhaal dit voor al je processen, zo breng je langzaam maar zeker al je bedrijfsprocessen in beeld en ontstaat al snel een beeld waar de grootste winst te behalen is. Kom je er niet helemaal uit of heb je frisse ideeën nodig, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Ten slotte..

Jouw bedrijfsprocessen zijn uniek. Je bedrijf is uniek. En de manier waarop je dingen doet moet ook uniek zijn. Daarom bieden wij maatwerk app ontwikkeling aan, een dienst waarmee je precies die softwareoplossing kunt bouwen die je nodig hebt om de dagelijkse activiteiten te ondersteunen. Of het nu gaat om een mobiele app of een robuuste webapplicatie, wij kunnen je helpen. Wij voorzien je graag van de beste oplossingen voor je bedrijf.  We stellen een ideaal team van ervaren ontwikkelaars en projectmanagers(s) We stellen een team van ervaren ontwikkelaars en projectmanagers samen die jou kunnen helpen met de ontwikkeling van je maatwerk app. Als je vragen hebt over onze diensten, of gewoon eens je idee wilt bespreken neem dan contact met ons op.

1
Volgende
2
Volgende
3
Volgende
4
Volgende
5
Volgende
6
Volgende
7
Volgende
8
Volgende
9
Last Page

Vertel ons iets over je idee

Vertel kort iets over je idee. Vertel bijvoorbeeld wat het doel van je app is en globaal iets over wat de app moet kunnen. *

Beschikbaarheid

Voor welke apparaten dient de App geschikt te zijn? *
En voor welke platformen dient jouw app geschikt te zijn? *

Vormgeving

Hoe ziet jouw app eruit? Volstaat een standaard design op basis van een template of heb je al een grafisch ontwerp laten maken en wil je dat we deze gebruiken. Of wil je liever door ons een uniek design op maat laten maken? *
Vul de vereiste velden in voor je verder gaat.

Gebruikers

Hoeveel mensen tegelijk gaan jouw app gebruiken? *
Hoe gaan jouw gebruikers inloggen? (meerdere antwoorden mogelijk) *
Hebben alle gebruikers in je app dezelfde rechten of is er sprake van verschillende gebruikersgroepen? *

Data- en gebruikersbeheer

Op welke manier worden de data (informatie) en de gebruikers in jouw app beheerd? (meerdere antwoorden mogelijk) *

Berichten

Hoe wil je dat de app gebruikers informeert? (meerdere antwoorden mogelijk) *

Omvang van de app

De omvang van de app is mede bepalend voor de prijs van de ontwikkeling. Hoeveel verschillende pagina's heeft jouw app? *

Situatie

Jouw situatie en de fase waarin de ontwikkeling van de app zit kunnen mede bepalend zijn voor de prijs van de app. Kies wat op jou van toepassing is (meerdere antwoorden mogelijk) *

We zijn er bijna...

Je bent nog één stap verwijderd van een persoonlijke prijsopgave voor jouw App! Vul je gegevens in ontvang volledig vrijblijvend een prijsopgave op basis van de door jou gemaakte keuzes in je mailbox.

Indicatie totale prijs: € 
0.00