Portfolio

Derde Musical App voor Spotlight Musical Productions

Project

Na het succes van de door ons ontwikkelde App voor de Musical Hotel te koop van Spotlight Musical Productions met enkele tienduizenden downloads hebben wij begin 2014 al weer de derde App ontwikkeld voor de nieuwste Afscheidsmusical van Spotlight Musical Productions

 

Ook deze App is zowel voor iOS als voor Android beschikbaar in de Appstore en op Google Play . De "Verborgen Valleip" App beschikt net als de voorgaande Apps die wij hebben gebouwd voor Spotlight Musical Productions,over alle teksten en liedjes die in de Musical voorkomen. Daarnaast hebben we de App deze keer voorzien van een voice recorder voor het oefenen van teksten, social media integratie en is er voor de verloren uurtjes een memory spel met karakters uit de musical toegevoegd aan de App.

Met enkele tienduizenden downloads binnen 3 maanden na oplevering van de eerste App en een hoge waardering in de Appstore en op Google Play, is de App een succesvolle uitbreiding van het Musical pakket gebleken.

 
  Scan de QR Code:

download De Verborgen Vallei app

Of klik op de links om te downloaden:

Marcel Swarts Get it on Google PlayWil je ook graag een eigen App laten maken?

Wij ontwikkelen een native Android en iOS App volledig in je eigen huisstijl. Snel en betaalbaar!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Gebruik de simulator om "De Verborgen Vallei"" App te bekijken. Let op. De simulator biedt niet de native functionaliteit waar de echte App over beschikt. Wil je de volledige functionaliteit van de App proberen download hem dan in de stores.